Välkommen till BraHund - Dog Security AB


Frakt & Returer

Fraktpris
Frakt på 69:-, 79:- eller 89:- tillkommer i samband med beställning beroend på fraktalternativ.
Paket skickas som regel inom 2 dagar från mottagandet av beställningen.Var vänlig uppge mobilnummer på Ert konto i butiken eller vid beställning för att få fraktavisering skickad som meddelande. Det kan hända att det tillkommer en avgift på 10:- om fraktbolaget skickar ut avisering till Er.

Leveransinformation
Beställningar skickas till registrerad adress och hamnar oftast på närmaste utlämningsställe.
Ni måste hämta ut paket inom 14 dagar för att det inte automatiskt ska skickas tillbaka till oss.
För ej uthämtade paket som kommer i retur till oss debiterar vi fraktavgift samt hanteringskostnad på 249 kr.

 

Ångerfrist, Returer och Reklamation
Vi följer konsumentköpslagens bestämmelser och de riktlinjer och rekommendationer som utfärdats av konsumentverket och Allmänna reklamationsnämnden (ARN).
Ni har 14 dagars ångerfrist på alla varor, förutom livsmedel. Returrätten börjar löpa den dag Ni tar emot varan eller en väsentlig del av den, t.ex. den dag Ni hämtar ut varan på fraktbolagets utlämningsställe.
Ångerfrist att returnera en vara gäller under förutsättning att varan är i så kallat väsentligt oförändrat skick, d.v.s. oanvänd och i samma skick som den var när den levererades, eventuellt i original förpackning med instruktionsblad och manualer.
Vid returer återbetalar vi produktpriset. Returfrakten betalas av Er.
Skriv ner på en lapp orsak till returen och bifoga kvitto (orderbekräftelse) med försändelsen så att vi vet vem paketet kommer ifrån.
Var vänliga och kontakta alltid vår Support innan Ni skickar en produkt i retur till oss.
Gå till Supporten >>

 

Paket returneras till följande adress
Dog Security AB
Svarvaregatan 3
233 51 Svedala
Sverige

 

OBS: Ni som kund ansvarar för varan fram tills att paketet når oss. Återbetalning eller byte sker när vi mottagit och hanterat returen. Förutsatt att all nödvändig information finns sker återbetalning senast inom 30 dagar.